7.500 TL - 10.000 TL Hediye Modelleri

Filtreler

Seçtiğiniz kategoriye ait ürün bulunmamaktadır.

7.500 TL - 10.000 TL

Değerli aksesuarlar kişilerin kendini daha özel ve prestij sahibi hissetmelerinde etkilidir. 7.500 TL - 10.000 TL aralığında olan aksesuarlar değerli materyallerden üretilmiş olup, kimi zaman özel günlerde kimi zamansa günlük hayatta kullanılmaktadır. Değerli ve kaliteli materyallerden tasarlanan bu özel aksesuarlar, sade tasarımlara sahip olurken, aynı zamanda gösterişli ve renkli taşlarla da süslenebilir. Altın, yakut, safir, zümrüt veya pırlanta gibi özel taşlarla süslenen her bir model, göz alıcı bir duruş sergiler. Bunun yanı sıra tasarım farklılıkları da dikkat çeker. Yaratıcı detaylarıyla dikkat çeken modeller, kullanım alanlarına göre farklılık gösterir.

Kolye, yüzük, küpe, bileklik ve buna benzer daha pek çok aksesuar arasından tarzınıza uygun seçimler yaparak kıyafetlerinizin kusursuz gözükmesini sağlayabilirsiniz. Kişilerin sevdiklerini veya kendilerini değerli hissettirmesi için özel olarak tasarlanan bu ürünler, özgün tasarımları ve değerli materyalleriyle dikkat çeker. Modanın en yenilikçi detaylarıyla tasarlanan bu aksesuarlar, yenilikçi ve bir o kadar da yaratıcıdır. Bu sayede tarzınızı yansıtmak konusunda en doğru seçimleri yapabilirsiniz.

7.500 TL - 10.000 TL Arası Değerli Aksesuar Modelleri

7.500 TL - 10.000 TL kategorisi içerisinde yer alan aksesuarların her biri tek başına kusursuz bir duruş sergilerken, diğer modellerle de uyum içerisinde kullanılabilir. Değerli taşlarla süslenen her bir model, kimi zaman özel gecelerde kimi zamansa günlük hayatta kullanılmaya uygundur. Tarzınızı en iyi şekilde yansıtacağınızı düşündüğünüz kıyafetleri, en iyi şekilde tamamlamak için değerli aksesuarlardan yana seçim yapabilirsiniz. Değerli materyallerden üretilen her bir aksesuar, klasik kıyafetler için uygun bir duruş sergiler.

7.500 TL - 10.000 TL aralığında olan aksesuarlar arasından seçim yaparken, giyim alışkanlıklarınızı göz önünde bulundurarak uygun seçimler yapılmalıdır. Bu sayede birden fazla kıyafetle kombin yapabilir ve uzun süre sıkılmadan kullanabilirsiniz. Tercih edilen takılar ve kıyafetler arasında bir denge kurulmalıdır. Böylelikle çok daha zarif bir görünüm elde edebilirsiniz. Sade kombinlerinizi uygun aksesuarlarla tamamlayabileceğiniz gibi gösterişli kıyafetleri de zarif aksesuarlar ile tamamlayabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.